Stagiair(e) Sales & Marketing

We zijn op zoek naar een stagiair(e) met ondernemersbloed, die ondersteuning kan bieden op het gebied van marketing, business development en sales. Je krijgt de kans om van binnenuit mee te kijken bij een kleine maar groeiende start-up. Ideaal als je later een eigen onderneming wil starten, of om een inkijkje te krijgen in alles wat komt kijken bij de verkoop van producten die zich in de introductie- of groeifase bevinden.

Digital Alerts en haar groepsmaatschappijen richten zich op het ontwikkelen en verkopen van ‘slimme’ en innovatieve digitale ‘alert’-systemen, gericht op consument en bedrijfsleven. Onder de Digital Alerts Groep vallen een aantal veelbelovende startups (waaronder ParkAlert, BellAlert en Bike Alert) die zich ieder in verschillende fases bevinden. Meer info over onze producten vind je op www.parkalert.eu en www.bellalert.eu.

Wat ga je doen?

Je biedt ondersteuning bij uiteenlopende marketing- en saleswerkzaamheden, bijvoorbeeld door onderzoek te doen naar mogelijke B2B-klanten en nieuwe afzetmarkten. Daarnaast pak je ook zelf de telefoon om deze partijen te benaderen, of schrijf je commerciële teksten voor mailings of social media. Omdat we in de groeifase zitten is er veel ruimte om de stage een richting te geven die goed bij je past. Hoe meer initiatief je toont en successen je behaalt, hoe meer kansen er voor je klaarliggen. Zo is er ook ruimte om bij te dragen aan bijv. verkoopstrategieën, productonderzoek of online marketing.

Wie ben je?

 • Je droomt ervan om zelf ondernemer te worden en wil graag meer kennis en ervaring opdoen op commercieel gebied.
 • Je bent bezig met een studie in de richting van Bedrijfskunde, Economie, Marketing, Small Business of Ondernemerschap aan de hogeschool of universiteit.
 • Geïnteresseerd in technologische snufjes en consumentenproducten. Ons product ParkAlert heeft betrekking op de automotive industrie, dus als je hier interesse in hebt is dat een extra pré.
 • Proactief en initiatiefrijk. Je vindt het leuk om met ideeën te komen die de groei van ons bedrijf kunnen bevorderen en deze ook zelf uit te voeren.
 • Je bent zelfstandig en gaat graag met je eigen projecten aan de slag, maar vindt het ook niet erg om een helpende hand te bieden bij de werkzaamheden van collega’s.
 • Je kan je draai vinden in een kleinschalige organisatie, die tijdens je stageperiode een groei- en professionaliseringsslag zal doormaken.
 • Het kan een pré zijn als je al enige werkervaring in bedrijfskundige context hebt.
 • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 4 tot 6 maanden, voor 24 tot 40 uur per week.

Wij bieden je:

 • Een aantrekkelijke stagevergoeding en reiskostenvergoeding.
 • Een stage waarvan je de invulling zelf in de hand hebt: hoe meer successen je behaalt en nieuwe initiatieven je toont, hoe meer vrijheid er zal zijn om je eigen werkzaamheden te bepalen.
 • De kans om na afloop van de stage in dienst te blijven, bijvoorbeeld als bijbaan of in een junior functie.
 • Een leerzame werkomgeving waar je begeleid wordt door ervaren managers en kennis op zal doen op verschillende gebieden van sales en marketing.
 • De kans om van dichtbij mee te maken wat er komt kijken bij het runnen van een onderneming.
 • Een goed bereikbaar kantoor, vlak naast de IKEA in Barendrecht.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en een korte motivatie naar Liesbeth Bosua (liesbeth@digitalalerts.eu).

BARENDRECHT

BARENDRECHT

Oslo 15
2993 LD
Barendrecht

Oslo 15
2993 LD Barendrecht

EINDHOVEN

EINDHOVEN

High Tech Campus 9
5656 AE
Eindhoven

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven

© 2022 Auteursrecht – DigitalAlerts – PrivacybeleidAlgemene Voorwaarden

© 2022 Auteursrecht – DigitalAlerts